Orta Boy Valiz Kabine Sığar mı?

Orta Boy Valiz Kabine Sığar mı?

Orta Boy Valiz Kabine Sığar mı?

 

 

 

Seyahat ederken kıyafetlerinizin ve kişisel eşyalarınızın güvenliği önemlidir. Tasarım ve boyut olarak sınıflandırılan valiz bu gereksinimlerinizi büyük oranda karşılar. Kolay taşınması ve valizin iç kısmının dizaynı kıyafet yerleştirmede birçok kolaylık sağlar. Uçak ve otobüs yolculuklarında genellikle tercih edilen boyut orta boy valiz çeşitleridir. Eğitim için yapılan şehir ve ülke değişikliğinde kullanılan valizlerin kolay taşınması da avantajları arasında yer alır.

15 kilogramlık hacmiyle orta boy valizlerin kabine alınmasına izin verilmez. Kabine alınacak valizin belirli şartları vardır. Hatta bunun için özel olarak üretilen küçük boy valizler vardır. Kabin valizi ya da el bagajı olarak adlandırılan ürün sekiz kilogramlık hacme sahiptir. Orta boyun yük standartlarının üstüne çıkması kabin için elverişli değildir. Bagaj yükü altında uçağa alınan orta boy valizlerin taşıması büyük boya göre rahattır.

Büyük boy valize göre daha rahat kullanılan orta boylar 70 litredir ve 15 kilograma denk gelir. Eşyalarınız kolayca yerleştirebileceğiniz valiz farklı bölümlere ayrılmıştır. İhtiyacınıza göre ayarlanan valizlerin hacimleri de değişiklik gösterir. Kişisel eşyalarınız rahatlıkla sığacağı orta boy valiz modellerinin Türk Havayollarının standartlarıyla paralellik göstermesi gerekir. Bunun sebebi uçak biletinizin sınıfına göre verilecek bagaj yük hakkıdır.

 

 

 

Orta Boy Valiz Ölçüleri

 

 

 

Uçak yolculuğu yapan kişilerin bilet türüne göre bagaj yük sınırı vardır. Ekonomi sınıfından bilet alan kişiler için bu sınırlılık 20 kilogram olarak belirlenmiştir. Orta boy valizlerin hacmi 15 kilogramdır. Boyutları 60×44×23 santimetre olan orta boy valizler yapacağınız seyahatte ihtiyacınız olan tüm eşyalarınızı alabilecek kapasitededir. Düzeni sevenler için kıyafetleriniz ve iç çamaşırlarınız için farklı bölmeli orta boy valiz My Valice sitesinde yer almaktadır. 

İç hacmi ve dizayn şekli valizin işlevselliğini arttırır. Ürün kalitesinde müşteriyi memnun eden orta boy valizler dayanıklılık konusunda da tam puan almıştır. Renk ve tasarım açısından son teknolojiyle tasarlanan valizlerin güvenliği de ön planda tutulmuştur. Şifre kilit sistemi sayesinde sizin izniniz olmadan kimse kişisel eşyalarınıza ulaşamaz. Havaalanındaki güvenlik altyapısına ek olarak valizinizdeki güvenlik koruması hırsızlık olaylarını en aza indirger.  

Orta boy valiz modellerinin genelinde olan güvenlik sistemi eşyalar için önem arz eder. Ayrıca seyahatinizde sizleri yarı yolda bırakmayacak valizin kalitesi de önemlidir. Havaalanlarında ister istemez darbelere ve çarpışmaya maruz kalan valizlerin sağlamlığı da mühimdir. Kumaş ve plastik yapılarıyla valizlerin dayanıklığı değişkenlik gösterir. Genellikle plastik hammaddeli ABS içeriği valiz üretiminde kullanılır. Valizlerde uzun ömürlü kullanım imkânı sağlayan bu içerik darbelere karşı direnç gösterir.

 

 

 

Orta Boy Valiz Nasıl Kullanılmalı?

 

 

 

Orta boy valiz kullanımında ürünle birlikte kullanım kılavuzunda verilir. Ürünün yapıldığı maddeye paralellik gösteren temizleme işlemi talimatlara göre yapılmalıdır. Bunun yanı sıra, aldığınız valizin hacmine göre yükleme yapmalısınız. Aksi takdirde hem omurga sağlığınız zarar görebilir hem de üründe deformasyona neden olur. Kişide bel, boyun ve sırt ağrıları görülebilir. Üründe ise zaman geçtikçe işlevselliği azalır. İhtiyacınız olan kıyafet ve eşya almanız gerekir. Eşyalarınızın bir bavula sığmayacağınız düşünüyorsanız iki orta boy ya da büyük boy valiz tercih edilebilir.

İhtiyacınıza göre farklı boyutlarda valizler bulunur. Küçük, orta ve büyük boy valizlere ek olarak My Valice bebek valizleriyle çeşitli avantajlar sunar. Amaca göre tasarlanan valizler renkleriyle dikkat çeker. Yumuşak ve pastel tonlarının sıklıkla tercih edildiği valizlerde koyu renklerde yoğun talep edilir. Bütçeye uygun üretilen valizler müşterilerin ihtiyaçlarına göre dizayn edilir.

 

 

 

Orta Boy Valiz ve Avantajları

 

 

 

Vaiz türleri arasında en çok tercih edilen orta boy valiz pek çok avantajı bulunur. My Valice tarafından üretilen ve hizmet veren orta valizlerin sağladığı imkanlar şu şekildedir;

  • Kullanımı oldukça kolay olan valizler darbelere karşı dayanıklıdır. Talimatların dışına çıkmadıkça valiz uzun ömürlü kullanım imkânı sağlar.
  • Büyük ve küçük arasında ideal hacme sahip olan orta valizler 7 litrelik alana sahiptir. Bu 15 kilogramlık bir yük kapasitesini gösterir. Kabinlerde kullanılan küçük boyların aksine kıyafetler için uygun bir ortam sunar.
  • Şifreli kilit sistemi sayesinde eşyaların güvenliği koruma altına alınır.
  • İç kısımdaki bölümler sayesinde eşyaları belirli bir sisteme göre yerleştirilir. Bu bağlamda kıyafetleriniz sıkışmadan kolayca sığar.
  • Yerli üretim olan My Valice iki yıl garantisiyle müşterisini güvence altına alır.
  • Dört tekerleği ve kup kısmındaki Soft Touch özelliğiyle taşıma esnasında sizlere kolaylık sağlar. 

Seyahatleriniz gönül rahatlığıyla yapmak için bu özelliklere dikkat edilmelidir. Küçük, orta ve büyük boy valizler hakkında detaylı bilgi için My Valice web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

My Valice En İyi Orta Boy Valiz Modelleri

 

 

 

Her zevke hitap eden orta boy valiz modelleriyle My Valice uygun fiyatlarla hizmet verir. İndirimleri ve kampanyalarıyla müşterisine ihtiyacı olan valizi sunar. Renk ve boyut açısından eşyalarınızın kolayca sığmasını sağlar. 70 litrelik orta boy valizlerde iki yıl garanti şartı verilir. İşçilik ve kaliteden ödün vermeyen My Valice kabin ve büyük boy valizlerin satışını da güvenle gerçekleştirir.

Üretiminde kullanılan ABS plastik bir maddedir. Darbelere karşı dayanıklık gösteren orta boy valiz seçiminde bu faktörler göz önüne alınmalıdır. 360° dönme özeliğine sahip dört tekerleği ve kul kısmı oldukça sağlamdır. İç kısmındaki lastikli kemer yerleştirdiğiniz kıyafetleriniz dağılmasını önler. Böylece düzenli görüntüye ek olarak alandan tasarruf sağlanır.

My Valice tarafından hazırlanan valiz paketleri de bulunur. Orta boy ve makyaj valiziyle uygun fiyatlı kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra yerli üretim olan valizlerin parça tedariğinde sıkıntı yaşanmaz. Ürünlerine garanti veren My Valice sitesinde gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir.  Orta boy valiz modelleri hakkında detaylı bilgilendirme için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.




Etiketler: Orta Boy Valiz Kabine Sığar mı?
Eylül 18, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR